Verighete Aur Galben cu Zirconiu – D430-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d430g

Aceste verighete elegante, realizate din aur galben de 14K, au un profil plat și o lățime de 4.5 mm, oferind un design clasic cu o notă contemporană. Aurul galben conferă o strălucire caldă și un aspect de lux tradițional, în timp ce profilul plat asigură o purtare confortabilă și modernă.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, care sunt dispuse cu grijă pentru a adăuga un plus de eleganță și strălucire. Aceste pietre nu doar că accentuează frumusețea inelului, dar și captează lumina în mod spectaculos, conferind un efect vizual impresionant.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K