Verighete Aur Combinat – D429

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d429

Această verighetă modernă, cu o lățime de 6 mm și un profil plat, este confecționată din aur de 14K și oferă libertatea de a alege între orice combinație din cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz.

Designul său contemporan este accentuat de liniile curate și de posibilitatea de personalizare a culorilor, creând un inel atât de sofisticat, cât și personal. Aceasta reprezintă o opțiune ideală pentru cuplurile care își doresc să reflecte un stil modern în simbolurile lor de dragoste, combinând frumusețea aurului cu o estetică de ultimă oră.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K