Verighete Aur Alb 14k – D429-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur galben 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Oferim opțiunea de personalizare a verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d429a

Reflectând un echilibru perfect între tradiție și inovație, acest set de verighete din aur galben de 14K aduce un suflu nou prin modelul său modern incrustat.

Designul inovator, combinat cu lățimea generoasă de 6 mm, oferă acestor inele o prezență remarcabilă, totodată asigurând un confort excepțional la purtare.

Incrustațiile moderne conferă un caracter unic fiecărei verighete.

Menținerea strălucirii și aspectului impecabil al verighetelor din aur galben 14K este simplă cu câteva practici de bază.

Recomandăm curățarea periodică cu o soluție delicată de apă și săpun, folosind o perie moale pentru a îndepărta eventualele depuneri. Evitați expunerea la substanțe chimice.

La bijuteria quartz, punem o valoare deosebită pe combinația între măiestrie, tradiție și inovație în crearea bijuteriilor.

Fiecare set de verighete este rezultatul angajamentului nostru pentru excelență, oferind clienților piese de o calitate superioară care să celebreze iubirea în toate formele sale.

Produse în inima României, bijuteriile noastre sunt un tribut adus frumuseții atemporale și inovației continue.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K