Verighete Aur Fantasy – D428

4,095lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d428

Aceste verighete din colecția „Fantasy” combină eleganța modernă cu personalizarea, fiind realizate din aur de 14K și disponibile în diferite nuanțe: aur alb, aur galben și aur roz. Cu o lățime de 5 mm și un profil exterior plat, inelele sunt proiectate pentru a oferi un confort maxim, menținând totodată un aspect estetic impresionant.

Designul în relief pe aceste verighete adaugă un nivel de detaliu și rafinament, oferind fiecărui inel o textură și o profunzime vizuală distinctă. Această caracteristică este nu doar frumoasă, ci și simbolică, reprezentând complexitatea și frumusețea unei relații împărtășite.

Verigheta damei este încrustată cu o piatră de zirconiu, care strălucește elegant, captând lumina și adăugând un element de lux și rafinament la designul general al inelului. Pentru cuplurile care doresc să adauge un plus de exclusivitate și personalizare, oferim opțiunea de a înlocui zirconiu cu un diamant. Această schimbare nu doar că permite adaptarea verighetei la preferințele și bugetul fiecărui client, dar și transformă bijuteria într-un simbol unic și personal al iubirii lor.

Alegerea între diferite combinații de culori ale aurului și opțiunile de personalizare cu pietre prețioase fac din aceste verighete alegerea ideală pentru cuplurile care doresc să celebreze angajamentul lor cu un stil care reflectă individualitatea și gusturile lor unice.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K