Verighete Aur Fantasy – D425

5,069lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d425

Aceste verighete din colecția „Fantasy”, cu o lățime de 8 mm și realizate din aur de 14K, îmbină eleganța cu un design contemporan. Disponibile în diverse nuanțe, inclusiv aur alb, aur galben și aur roz, aceste inele oferă posibilitatea de a alege sau combina culorile în funcție de preferințele personale, creând o piesă de bijuterie unică și personalizată.

Profilul exterior plat conferă o bază simplă și modernă, în timp ce o linie în relief pe mijlocul verighetelor adaugă un element distinctiv și un joc subtil de texturi. Această caracteristică design-ului nu doar că este vizual atractivă, dar și adaugă un nivel de detaliu care îmbogățește aspectul general al inelelor.

Verigheta damei este încrustată cu o piatră de zirconiu, care strălucește și captează lumina magnific, adăugând un accent de frumusețe și sofisticare. Pentru cuplurile care caută un plus de exclusivitate și rafinament, oferim posibilitatea de a înlocui zirconiu cu un diamant. Această opțiune permite adaptarea verighetei la bugetul disponibil și la preferințele specifice ale clientului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K