Verighete Aur – D424

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d424

Aceste verighete de 5.5 mm oferă oportunitatea de a combina două nuanțe din aur alb, galben sau roz, fiecare set fiind împodobit cu un model impresionant de pietre de zirconiu ce reflectă un stil modern și sofisticat.

Profilul plat asigură confort maxim, făcând aceste inele perfecte pentru purtarea zilnică.

Personalizați aceste verighete pentru a reflecta unirea și personalitățile voastre, fiecare inel simbolizând dragostea și angajamentul etern într-un mod unic și strălucitor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K