Verighete Aur Roz – Model D424-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d424r

Realizate din aur roz de 14K, aceste verighete cu o lățime de 5.5 mm ies în evidență prin designul lor futurist în relief, ce combină modernitatea cu tradiția. Profilul plat oferă un aspect neted și contemporan, accentuând caracterul inovativ al inelelor.

Verigheta damei este decorată cu pietre de zirconiu, care adaugă o strălucire captivantă și un contrast vizual atrăgător față de textura în relief a verighetei. Pentru un plus de exclusivitate, clienții au posibilitatea de a personaliza verigheta alegând diamante în loc de zirconii, transformând astfel bijuteria într-un simbol unic al angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K