Verighete Aur Roz – Model D422-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Categorie:
Descriere

Verighete aur roz d422r

Aceste verighete realizate din aur roz de 14K, cu o lățime de 5.5 mm, combină un design futurist în relief cu un stil minimalist elegant. Profilul exterior plat al verighetelor conferă o linie curată și modernă, perfectă pentru cuplurile care își doresc să îmbine estetica contemporană cu o notă de originalitate.

Verigheta damei este îmbogățită cu piatra de zirconiu, plasate strategic pentru a maximiza jocul de lumini și strălucire, oferind un contrast frumos cu designul futurist în relief. Pentru o notă de exclusivitate și rafinament, există opțiunea de a înlocui zirconiu cu diamant, personalizând astfel verigheta într-un mod care să reflecte unicitatea relației.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K