Verighete Aur Fantasy – D420

3,899lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d420

Aceste verighete din colecția „Fantasy” sunt un amestec perfect de artă și eleganță, realizate din aur de 14K și disponibile într-o varietate de nuanțe precum aur alb, aur galben, și aur roz. Cu o lățime de 5 mm și un profil exterior plat, aceste inele oferă o bază excelentă pentru detalii intricate, având un design în relief ce adaugă un aspect dimensional și vizual captivant.

Designul în relief pe verighete este un testament al măiestriei și atenției la detaliu, conferind fiecărui inel un caracter unic și o prezență remarcabilă. Verigheta damei este încrustată cu o piatră de zirconiu, care adaugă un punct focal strălucitor, reflectând lumina cu fiecare mișcare. Această piatră nu doar că îmbogățește designul, dar și accentuează frumusețea naturală a aurului.

Pentru cuplurile care doresc un grad suplimentar de personalizare și exclusivitate, oferim opțiunea de a substitui zirconiul cu un diamant, permițând astfel ajustarea verighetei în funcție de preferințele și bugetul disponibil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K