Verighete Aur Roz – Model D420-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d420r

Aceste verighete rafinate, realizate din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 5 mm, oferă un design elegant în relief, îmbogățit cu detalii frumoase. Aurul roz adaugă o nuanță caldă și contemporană, iar finisajul în relief pe verighete creează un joc de texturi și umbre care este atât vizual captivant, cât și plăcut la atingere.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, amplasate cu măiestrie pentru a adăuga strălucire și rafinament. Acest detaliu face ca verigheta să se distingă prin eleganță și stil, oferind o prezență luminoasă. Pentru cei care doresc un plus de exclusivitate și prestigiu, există opțiunea de a personaliza verigheta prin înlocuirea zirconiilor cu diamante. Această alegere nu doar că sporește valoarea bijuteriei, dar și adaugă un nivel suplimentar de rafinament și durabilitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K