Verighete Aur Galben – D420 G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d420g

Acest set de verighete, confectionate din aur galben de 14K, este compus din două inele cu o lățime de 6 mm și profil plat. Verigheta destinată bărbatului păstrează un design simplu și elegant, subliniind frumusețea aurului galben într-un mod clasic și rafinat, ideal pentru cei care apreciază subtilitatea și stilul tradițional.

Verigheta damei este împodobită cu o piatră de zirconiu strălucitoare, adăugând un element distinctiv de rafinament și eleganță. Piatra de zirconiu nu doar că încântă privirea, dar și simbolizează claritatea și strălucirea relației, făcând acest inel un punct de atracție special.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Aur

14k

Piatra

zirconiu

Profil Exterior

Plat

Marime Dama

50

Marime Barbat

60

Latime

6