Verighete Aur – D418

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d418

Această verighetă elegantă, cu un profil bombat și o lățime de 5 mm, este confecționată din aur de 14K. Designul clasic este înnobilat de o piatră de zirconiu strălucitoare, plasată meticulos pe verigheta damei, adăugând un accent de rafinament și lux.

Profilul bombat nu numai că oferă un confort superior, dar și accentuează lustrul pietrei de zirconiu, care captează și reflectă lumina în mod spectaculos. Această verighetă reprezintă alegerea ideală pentru cuplurile care caută o combinație de confort, stil tradițional și un strop de splendoare modernă, simbolizând iubirea profundă și angajamentul lor etern.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K