Verighete Aur Galben – D418-G

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d418g

Aceste verighete elegante sunt realizate din aur galben de 14K, având un profil bombat care conferă un aspect modern și o senzație plăcută la purtare. Cu o lățime de 5 mm, inelele combina confortul cu un design clasic, reînnoit prin detaliile contemporane.

Verigheta destinată damei este accentuată de o piatră de zirconiu, plasată cu măiestrie pentru a adăuga un plus de strălucire și rafinament.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K