Verighete Aur – D417

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d417

Această verighetă rafinată, cu o lățime de 5 mm și profil plat, este realizată din aur de 14K, prezentând un finisaj mat complementat de muchii lucioase. Designul incorporând o combinație de două culori de aur adaugă un contrast vizual impresionant, ce subliniază unicitatea și modernitatea inelului.

Finisajul mat oferă o textură sofisticată, în timp ce muchiile lucioase captează lumina, accentuând eleganța acestui accesoriu. Este o alegere excelentă pentru cuplurile care doresc să îmbine subtilitatea cu detalii îndrăznețe, creând astfel o verighetă simbolică ce reflectă armonia și complexitatea relației lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K