Verighete Simple Aur Roz – Model D417-R

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d417r

Aceste verighete realizate din aur roz de 14K prezintă un profil plat și o lățime de 5 mm, combinând un finisaj mat elegant cu muchii lucioase pentru un contrast subtil și atrăgător. Designul simplu și rafinat al acestor inele le face o alegere perfectă pentru cuplurile care apreciază bijuteriile contemporane cu o notă de rafinament discret.

Finisajul mat al aurului roz conferă inelelor un aspect modern și sofisticat, în timp ce muchiile lucioase adaugă un element de strălucire care captează și reflectă lumina frumos, evidențiind liniile curate ale verighetelor. Această combinație de mat și lucios nu doar că este vizual impresionantă, dar și simbolizează armonia și echilibrul în relația cuplului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K