Verighete Aur Galben – D417-G

3,325lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete simple aur galben d417g

Aceste verighete rafinate, cu o lățime de 5 mm și profil plat, sunt confecționate din aur galben de 14K și prezintă un finisaj mat elegant, completat de muchii lucioase. Combinația dintre suprafața mată și muchiile strălucitoare adaugă un contrast subtil și modern, oferind inelelor un aspect sofisticat și contemporan.

Finisajul mat reduce reflexia luminii, conferind verighetelor un stil mai discret și modern, în timp ce muchiile lucioase adaugă un detaliu de rafinament și atrag atenția, oferind o frumusețe discretă care nu este ostentativă, dar este totuși remarcabilă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 9.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K