Verighete Aur Roz – Model D415-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d415r

Aceste verighete contemporane, realizate din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 5 mm, sunt exemplul perfect de eleganță modernă. Designul lor simplu, accentuat de finisajul neted al aurului roz, oferă un aspect curat și minimalist, ideal pentru cuplurile care preferă un stil subtil, dar impresionant.

Aurul roz aduce o nuanță caldă și învăluitoare, diferită de tonurile tradiționale ale aurului galben sau alb, conferind verighetelor o personalitate unică și atractivă. Profilul plat al inelelor nu doar că este la modă, dar asigură și o purtare confortabilă și practică pentru viața de zi cu zi.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K