Verighete Aur Alb 14k – D415-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Se oferă posibilitatea achiziției cu aur la schimb și opțiunea de personalizare a verighetelor.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d415a

Aceste verighete din aur alb de 14K, cu profilul lor elegant plat, sunt celebre pentru designul lor modern și liniile curate, oferind un simbol discret, dar profund, al iubirii voastre. Perfecte pentru cuplurile care își doresc să combine simplitatea cu eleganța atemporală, aceste inele reprezintă promisiunea veșnică și puritatea sentimentelor împărtășite.

Designul cu profil plat nu numai că subliniază estetica minimalistă, dar este și confortabil pentru purtare zilnică, asigurând că aceste simboluri ale angajamentului vostru se potrivesc perfect în orice moment al vieții.

Pentru a asigura strălucirea de durată a verighetelor din aur alb, recomandăm curățarea regulată cu o soluție blândă de apă și săpun. Folosirea unei perii cu peri moi poate ajuta la îndepărtarea depunerilor fără a zgâria suprafața.

La baza fiecărei perechi de verighete pe care le oferim stă o tradiție îndelungată în crearea bijuteriilor fine în România. Noi, la bijuteria quartz, combinăm arta tradițională a bijutierilor cu tehnologii moderne pentru a produce bijuterii de neegalat, care să vă însoțească și să vă reprezinte iubirea. Fiecare verighetă din aur alb 14K este creată cu grijă și atenție, garantând că vă oferim nu doar un produs, ci o parte din istoria și pasiunea noastră pentru frumos.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K