Verighete Aur – D414

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d414

Această verighetă impresionantă, cu o lățime de 5 mm și un profil bombat, este confecționată din aur de 14K și permite alegerea între oricare două dintre cele trei nuanțe disponibile: aur alb, galben sau roz.

Acest design bombat nu doar că adaugă un plus de confort, dar și subliniază frumusețea unică a combinațiilor de culori alese, oferind fiecărui inel un caracter distinct.

Alegerea personalizată a nuanțelor face ca aceste verighete să fie perfecte pentru cuplurile care doresc să își exprime individualitatea și stilul personal printr-un simbol elegant și plin de semnificație al uniunii lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K