Verighete Aur Clasice – Aur Roz – D414-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete Clasice d414r

Aceste verighete clasice, realizate din aur roz de 14K cu un profil bombat și o lățime de 5 mm, prezintă un design atemporal, imbogățit cu o linie fină distinctă pe mijloc. Profilul bombat nu doar că oferă un aspect elegant și fluid, dar asigură și o purtare confortabilă, mărginile rotunjite fiind mai blânde cu pielea.

Linia fină care traversează mijlocul inelelor adaugă un contrast subtil și un detaliu vizual care îmbogățește simplu dar frumos designul clasic. Aceasta caracteristică unică împrospătează aspectul tradițional al verighetelor, oferindu-le un aer modern și o notă de originalitate.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K