Verighete Aur Galben – D414-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete clasice d414g

Aceste verighete clasice, realizate din aur galben de 14K, au un profil bombat și o lățime de 5 mm, oferind o combinație perfectă de confort și stil tradițional. Profilul bombat nu doar că este estetic plăcut, dar asigură și o purtare mai confortabilă, adaptându-se natural formei degetului.

Aurul galben, cu strălucirea sa caldă și bogată, adaugă o notă de eleganță atemporală acestor inele, făcându-le potrivite pentru cuplurile care apreciază bijuteriile cu un aspect clasic. Designul simplu și rafinat al verighetelor este ideal pentru cei care doresc să marcheze angajamentul lor într-un mod subtil, dar profund.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K