Verighete Aur Alb 14k – D414-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Bombat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și achiziția cu aur la schimb sunt opțiuni disponibile.

lei
Descriere

Verighete simple aur alb d414a

Creat cu un amestec armonios de tradiție și inovație, acest set de verighete din aur alb de 14K epitomizează angajamentul veșnic și iubirea profundă. Cu un profil exterior bombat, aceste inele oferă o senzație de confort și eleganță, fiind perfecte pentru cuplurile care doresc să marcheze unirea lor cu simboluri pline de semnificație și frumusețe.

Designul clasic, îmbogățit de rafinamentul aurului alb, creează un echilibru perfect între simplitate și opulență, reflectând un angajament partajat către valori durabile și iubire necondiționată. Aceste verighete sunt mai mult decât bijuterii; ele sunt promisiuni vizibile ale unui viitor împreună, purtate cu mândrie și bucurie în fiecare zi.

Menținerea strălucirii verighetelor dvs. din aur alb 14K este simplă cu câteva sfaturi de bază: curățați periodic bijuteriile cu o soluție delicată de apă și săpun, folosind o perie moale pentru a îndepărta impuritățile. Este esențial să evitați expunerea la substanțe chimice dure și să păstrați inelele într-un loc protejat, pentru a preveni zgârieturile și pentru a păstra strălucirea bijuteriilor pe termen lung.

Fiecare bijuterie pe care o oferim este o reflectare a măiestriei noastre și a bogatei tradiții în arta bijutieriei din România. La noi, fiecare verighetă din aur alb 14K este creată cu o atenție deosebită pentru detalii, asigurându-se că fiecare piesă nu doar că strălucește, dar și spune o poveste. Mândri de moștenirea noastră, ne angajăm să aducem în viețile clienților noștri nu doar bijuterii, ci simboluri ale iubirii eternizate în aur.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Bombat

Carate

14K