Verighete Aur – D410

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d410

Aceste verighete impresionante de 7 mm sunt alegerea perfectă pentru cuplurile care caută simboluri ale iubirii ce se disting prin stil și design.

Personalizabile în aur alb, galben, sau roz și împodobite cu un model floral sofisticat în linii negre, aceste verighete combină estetica artistică cu eleganța tradițională.

Profilul plat al inelelor oferă un confort superior, făcându-le ideale pentru purtare zilnică. Setul de verighete nu doar simbolizează unirea dintre doi parteneri, dar adaugă și o notă de eleganță unică la orice ocazie.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K