Verighete Aur Roz – Model D408-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d408r

Aceste verighete elegante, realizate din aur roz de 14K și având o lățime de 6 mm, sunt o reprezentare perfectă a rafinamentului minimalist. Cu un profil exterior plat, setul de verighete este ideal pentru cuplurile moderne care apreciază un design curat și simplu, dar cu o prezență marcantă.

Verigheta damei este special accentuată cu pietre de zirconiu, adăugând un element de strălucire sofisticată care capturează lumina într-un joc subtil de reflexii. Pentru cei care doresc un plus de exclusivitate și lux, oferim opțiunea de a înlocui zirconiile cu diamante, permițând adaptarea verighetelor la gusturile personale și la semnificația unică a uniunii lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K