Verighete Aur Fantasy – D402

6,629lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d402

Aceste verighete din colecția „Fantasy” sunt concepute pentru a oferi o combinație de estetică rafinată și personalizare. Realizate din aur de 14K și având o lățime de 8 mm, inelele sunt disponibile în nuanțe variate de aur — alb, galben și roz — permițând cuplurilor să aleagă sau să combine aceste culori în funcție de preferințele personale.

Profilul exterior plat al verighetelor servește ca fundal perfect pentru finisajul texturat, care adaugă o dimensiune tactilă și vizuală deosebită. Această textură nu doar că îmbunătățește aspectul bijuteriilor, dar ajută și la captarea luminii în moduri unice, creând jocuri de umbre și lumini care accentuează frumusețea naturală a aurului.

Verigheta damei este încrustată cu pietre de zirconiu, adăugând un strălucire și un accent luxuriant care contrastază frumos cu finisajul mat al texturii. Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate și opulență, există opțiunea de a substitui zirconiile cu diamante, permitând personalizarea verighetei în concordanță cu bugetul și preferințele fiecărui client.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 17 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

8 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K