Verighete Aur Fantasy – D401

7,799lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur d401

Aceste verighete din colecția „Fantasy”, cu o latime de 10 mm și un profil exterior plat, sunt adevărate opere de artă în domeniul bijuteriilor. Realizate din aur de 14K, aceste inele sunt disponibile în diverse nuanțe — aur alb, aur galben, și aur roz — permițând astfel personalizarea în funcție de preferințele cuplului.

Un element de design cu totul special pentru aceste verighete este adăugarea a trei linii negre pe fiecare verighetă, care oferă un contrast vizual puternic și un stil modern. Aceste linii negre nu doar că îmbunătățesc estetica inelului, dar adaugă și un caracter unic și o notă de originalitate, distingându-le de alte modele tradiționale.

Verigheta damei este încrustată cu pietre de zirconiu, conferind un plus de strălucire și eleganță. Aceste pietre sunt dispuse pentru a maximiza reflectarea luminii, adăugând un efect de splendoare care complimentează frumos finisajul mat al liniilor negre. Pentru cei care doresc o personalizare și mai profundă și un grad suplimentar de rafinament, oferim posibilitatea de a înlocui zirconiile cu diamante, ajustând verigheta la bugetul și preferințele specifice ale clientului.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 20 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K