Verighete Aur Fantasy – D320

5,069lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

Descriere

Verighete aur d320

Aceste verighete din colecția „Fantasy”, cu o lățime de 7 mm, sunt concepute pentru a captiva și a simboliza dragostea eternă printr-un design exclusivist. Realizate din aur de 14K, inelele sunt disponibile în diverse nuanțe – aur alb, aur galben și aur roz – oferind posibilitatea de a alege sau combina culorile în funcție de preferințele personale.

Profilul exterior plat al verighetelor asigură un aspect modern și confortabil pentru purtare zilnică, în timp ce designul în relief adaugă o textură sofisticată și o estetică vizual interesantă. Detaliile în relief sunt meticulos realizate pentru a oferi fiecărui inel un caracter distinct și o prezență impresionantă.

Verigheta damei este încrustată cu o piatră de zirconiu, care aduce un plus de strălucire și rafinament. Zirconia, cunoscută pentru luminozitatea sa, face ca inelul să strălucească spectaculos sub orice lumină. Pentru cuplurile care doresc un nivel suplimentar de personalizare și lux, există opțiunea de a substitui zirconiu cu un diamant, permitând astfel adaptarea verighetei la bugetul și gusturile specifice.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K