Verighete Aur Roz – Model D320-R

4,550lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d320r

Aceste verighete sofisticate, cu o lățime de 7 mm, sunt realizate din aur roz de 14K, aducând un plus de rafinament și modernitate. Profilul plat și designul minimalist în relief conferă acestor inele un aspect elegant și contemporan, perfect pentru cuplurile care își doresc simplitatea îmbinată cu un strop de originalitate.

Verigheta damei este accentuată printr-o piatră centrală de zirconiu, amplasată pentru a atrage și reflecta lumina, adăugând astfel un element de strălucire discretă și atrăgătoare. Pentru cei care doresc să personalizeze și mai mult această bijuterie, oferim opțiunea de a înlocui zirconiu cu un diamant. Acest upgrade  nu doar că sporește valoarea și exclusivitatea verighetei, dar și subliniază unicitatea și profunzimea angajamentului dintre parteneri.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 13 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K