Verighete cu Pietre Aur Roz – D310-R

4,900lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d310r

Aceste verighete elegante, cu o lățime generoasă de 7.5 mm, sunt forjate din aur roz de 14K, care adaugă o notă distinctă de rafinament și modernitate. Profilul exterior plat al inelelor conferă o estetică curată și contemporană, perfectă pentru cuplurile care apreciază un design simplu, dar sofisticat.

Verigheta damei se distinge prin incrustațiile de pietre de zirconiu, dispuse de jur împrejurul benzii, adăugând un efect de strălucire continuă și luxuriantă. Această decorare minuțioasă nu doar că îmbogățește aspectul verighetei, dar și captează lumina din orice unghi, creând o prezență luminoasă și atrăgătoare.

Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate și opulență, oferim posibilitatea de a personaliza verigheta înlocuind zirconiile cu diamante. Această opțiune permite adaptarea verighetei la preferințele specifice și la bugetul fiecărei cupluri, transformând-o într-un simbol unic al iubirii și angajamentului lor.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 14 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

7.5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K