Verighete Aur Roz – Model D302-R

6,300lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d302r

Aceste verighete deosebite, realizate din aur roz de 14K și având o lățime generoasă de 10 mm, combină robustețea cu un finisaj elegant. Profilul exterior plat maximizează suprafața vizibilă, oferind un cadru ideal pentru expunerea detaliilor rafinate.

Verigheta damei este încrustată cu pietre de zirconiu, adăugând un strălucire splendidă și un aspect sofisticat. Aceste pietre, plasate strategic, captează și reflectă lumina din fiecare unghi, oferind o prezență luminoasă impresionantă. Pentru cuplurile care doresc un grad și mai mare de personalizare și exclusivitate, există opțiunea de a înlocui zirconiile cu diamante, oferind astfel posibilitatea de a adapta verigheta la preferințele individuale și la bugetul disponibil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 18 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

10 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K