Verighete Aur Roz – Model D300-R

5,600lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d300r

Aceste verighete elegante, realizate din aur roz de 14K cu o lățime generoasă de 9 mm, combină modernitatea cu rafinamentul printr-un design inovator. Profilul exterior plat accentuează linia netedă și contemporană a inelelor, conferindu-le o prezență impunătoare și stilată.

Aurul roz, cu tonul său cald și atrăgător, adaugă o dimensiune de lux și distincție, făcând aceste verighete alegerea ideală pentru cuplurile care caută un simbol al iubirii lor care să fie atât modern, cât și elegant. Designul sofisticat este gândit să atragă priviri și să se potrivească perfect cu o varietate de stiluri personale, fiind ușor de asortat la diferite ocazii, de la cele mai formale până la cele cotidiene.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 16 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

9 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K