Verighete Aur – D097

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d097

Aceste verighete sunt concepute pentru cuplurile care doresc să îmbine eleganța cu personalizarea. Oferind posibilitatea de a alege combinații dintre aur alb, galben, și roz, fiecare verighetă este împodobită cu trei pietre de zirconiu, adăugând o notă de strălucire sofisticată designului.

Cu o lățime de 6 mm și un profil plat, aceste inele sunt nu doar confortabile, dar și remarcabil de frumoase, reflectând un stil modern și personalizat. Perfecte pentru a simboliza angajamentul și iubirea voastră, aceste verighete vor fi o reprezentare de durată a promisiunii împărtășite.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K