Verighete Aur Roz – Model D097-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d097r

Aceste verighete, cu o lățime de 6 mm și realizate din aur roz de 14K, reflectă o abordare minimalistă, combinată cu o eleganță subtilă. Profilul exterior plat al ambelor inele evidențiază un design contemporan, ideal pentru cuplurile care preferă linii curate și un stil sofisticat.

Verigheta damei se distinge prin încrustațiile de zirconiu, care adaugă o strălucire rafinată, amplificând frumusețea setului. Acest detaliu nu numai că îmbogățește aspectul verighetelor, dar și oferă un grad de personalizare datorită opțiunii de a substitui zirconiile cu diamante. Aceasta transformare permite ca fiecare cuplu să-și exprime unicitatea și preferințele individuale într-un simbol al dragostei lor veșnice.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K