Verighete cu Pietre Aur Roz – D088-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d088r

Aceste verighete elegante, realizate din aur roz de 14K cu un profil plat și o lățime de 4 mm, oferă un design contemporan și discret. Designul simplu este îmbunătățit de finisajul sofisticat al aurului roz, care adaugă o notă de căldură și modernitate.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite armonios de-a lungul inelului, oferind un aspect strălucitor și atrăgător. Pietrele de zirconiu adaugă un plus de frumusețe fără a fi prea ostentative, perfecte pentru cei care apreciază eleganța discretă.

Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate, există opțiunea de a personaliza verigheta înlocuind pietrele de zirconiu cu diamante. Acest lucru nu doar că mărește valoarea bijuteriei, dar și transformă verigheta într-un simbol luxuriant al angajamentului. Optând pentru diamante, verigheta capătă o semnificație adâncită și o estetică de neegalat, reflectând un angajament de durată și un gust impecabil.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K