Verighete Aur Alb 14k – D088-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 4 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și achiziția cu aur la schimb sunt opțiuni disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d088a

Întruchipând eleganța și rafinamentul, acest set de verighete din aur alb de 14K cu profil plat reprezintă un omagiu adus dragostei pure și eternității.

Verigheta damei strălucește vibrant, grație încrustațiilor delicate cu pietre de zirconiu, oferind un contrast splendid cu simplitatea și puritatea designului verighetei bărbatului.

Această combinație între simplitate și strălucire reflectă armonia și echilibrul perfect al unei uniuni pline de iubire.

Păstrați strălucirea verighetelor voastre urmând câteva sfaturi simple de îngrijire. Recomandăm curățarea regulată cu o soluție delicată de apă și săpun, utilizând o perie moale pentru a îndepărta eventualele depozite.

De asemenea, este important să evitați contactul cu produse chimice dure și să le depozitați într-un loc protejat atunci când nu le purtați.

Fiecare bijuterie pe care o oferim este rodul tradiției noastre înalte în arta bijutieriei din România, reflectând angajamentul nostru către calitate și excelență.

Realizate cu grijă și dedicare, verighetele din aur alb 14K sunt doar un exemplu al pasiunii noastre pentru frumos și pentru a aduce în viețile clienților noștri simboluri ale dragostei care durează o viață întreagă.

Suntem mândri să continuăm această tradiție, oferind piese unice, care să vă însoțească în cele mai importante momente ale vieții.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K