Verighete Aur – D084

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitat
lei
Descriere

Verighete aur model d084

Aceste verighete elegante oferă posibilitatea de a combina două nuanțe din aur alb, galben, sau roz, permițând fiecărui partener să își exprime personalitatea printr-un design sofisticat.

Piatra de zirconiu adaugă un accent strălucitor fiecărui inel, în timp ce profilul plat și lățimea de 6 mm asigură un confort superior și un aspect contemporan. Realizate din aur de 14k, aceste verighete nu doar că simbolizează dragostea și angajamentul, dar adaugă și o notă de eleganță distinctivă la orice îmbrăcăminte.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K