Verighete Aur Roz – Model D084-R

4,200lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d084r

Create din aur roz de 14K și având o lățime de 6 mm, aceste verighete combină rafinamentul minimalist cu un accent de strălucire. Profilul plat exterior conferă o eleganță contemporană, ideală pentru cei care preferă un stil simplu, dar puternic în expresie. Verigheta damei se distinge printr-o piatră centrală de zirconiu, amplasată pentru a capta și reflecta lumina la fiecare mișcare, adăugând un plus de splendoare designului sobru.

Pentru cei care doresc un simbol de lux suplimentar, există opțiunea de personalizare cu un diamant, transformând această bijuterie într-o declarație de intenție și dragoste eternă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K