Verighete Aur Galben – D084-G

4,200lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d084g

Aceste verighete contemporane, realizate din aur galben de 14K, prezintă un profil plat și o lățime de 6 mm, fiind perfecte pentru cuplurile care doresc un echilibru între clasic și modern. Designul este completat de un finisaj mat care adaugă un aspect sofisticat și discret, în timp ce muchiile rotunjite și lucioase ale verighetelor adaugă un contrast subtil și elegant.

Verigheta destinată damei este îmbogățită cu o piatră de zirconiu, care este plasată central, aducând un plus de strălucire și rafinament. Piatra de zirconiu nu doar că încântă privirea, dar și atrage atenția asupra inelului, făcând din acesta o piesă de bijuterie remarcabilă și atrăgătoare.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 12 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K