Verighete Aur – D082

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Set verighete aur d082

Exprimă-ți dragostea și individualitatea cu această verighetă unică, configurabilă în orice combinație de două nuanțe dintre aur alb, galben și roz.

Piatra de zirconiu adaugă un plus de strălucire acestui design de 5 mm cu profil plat, combinând rafinamentul cu confortul zilnic.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Modelează simbolul angajamentului tău – Personalizează și cumpără acum această verighetă splendidă, perfectă pentru a reflecta povestea și stilul tău unic.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K