Verighete cu Pietre – D082-G Aur Galben

4,025lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur cu pietre d082g

Aceste verighete elegante, realizate din aur galben de 14K, prezintă un design modern cu un profil plat și o lățime de 5 mm. Finisajul mat al aurului galben oferă un aspect contemporan și sofisticat, ideal pentru cuplurile care preferă bijuterii subtile, dar remarcabile.

Verigheta destinată damei este împodobită cu pietre de zirconiu, distribuite cu grijă pentru a adăuga un plus de strălucire și lux. Pietrele de zirconiu nu doar că încântă privirea, dar și subliniază angajamentul și legătura dintre parteneri, conferind verighetei un caracter distinctiv și o prezență impresionantă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K