Verighete Aur alb 14k – D082-A

4,025lei

  • Greutate: 11.5 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile.

Descriere

Verighete aur alb model d082a

Aacest set de verighete din aur alb de 14K combină rafinamentul unui finisaj mat cu strălucirea delicată a pietrelor de zirconiu pe verigheta damei.

Această combinație oferă un contrast vizual sofisticat, perfect pentru cuplurile care caută să își exprime iubirea printr-un simbol contemporan și elegant.

Finisajul mat al ambelor verighete adaugă o notă de subtilitate și modernitate, în timp ce pietrele de zirconiu captează lumina, adăugând o dimensiune de strălucire și frumusețe.

Bijuteria Quartz este dedicată oferirii de bijuterii unice, care îmbină tradiția artizanală cu tendințele contemporane în design.

Fiecare set de verighete din aur este realizat cu măiestrie, reflectând angajamentul nostru față de inovație și calitate.

Aceste bijuterii, proiectate pentru a adăuga strălucire momentelor speciale din viața cuplurilor, sunt realizate cu pasiune și dedicare, oferind clienților noștri simboluri de dragoste durabile și frumoase.

Informații suplimentare
Greutate 11.5 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K