Verighete Aur cu Pietre Zirconiu – D081

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d081

Această verighetă rafinată, cu o lățime de 5 mm și profil plat, este realizată din aur de 14K și oferă posibilitatea de a personaliza cu două dintre nuanțele disponibile: aur alb, galben sau roz.

Verigheta damei este încrustată cu două pietre de zirconiu, amplificând strălucirea și adăugând o notă de lux designului. Acest detaliu dublu de zirconiu nu doar că accentuează frumusețea inelului, dar îi conferă și o prezență marcantă. Combinația de culori alese și eleganța pietrelor de zirconiu fac din această verighetă alegerea perfectă pentru cuplurile care doresc să își exprime dragostea printr-o piesă de bijuterie la fel de unică și specială ca povestea lor de iubire.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K