Verighet Aur Alb 14k – D081-A

3,500lei

  • Greutate: 10 g (pentru pereche)
  • Mărime Bărbat: 60
  • Mărime Damă: 50
  • Lățime: 5 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și achiziția cu aur la schimb sunt opțiuni disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d081a

Aceste verighete elegante din aur alb 14K reflectă promisiunea veșnică a iubirii adevărate. Designul lor cu profil plat combină estetica modernă cu confortul, ideal pentru cuplurile care își doresc simboluri ale angajamentului lor atât de distinse, cât și practice pentru purtare zilnică.

Pentru a vă asigura că verighetele dvs. rămân la fel de strălucitoare ca în prima zi, recomandăm curățarea periodică cu o soluție blândă de apă și săpun. Este important să evitați expunerea la substanțe chimice dure și să păstrați bijuteriile într-un loc sigur când nu le purtați, pentru a preveni zgârieturile.

Suntem mândri să vă prezentăm aceste verighete ca parte a tradiției noastre de lungă durată în creația de bijuterii fine în România. Ca producători de bijuterii din aur, ne dedicăm excelenței în fiecare piesă pe care o realizăm, combinând măiestria artizanală cu cele mai inovatoare tehnici pentru a oferi bijuterii de neuitat. Fiecare verighetă este nu doar un produs al muncii noastre, ci și o piesă a inimii noastre, concepută pentru a aduce bucurie și frumusețe în viețile celor care le poartă.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

5 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K