Verighete Aur Combinat – D078

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d078

Această verighetă elegantă, cu o lățime de 4 mm și profil plat, este confectionată din aur de 14K. Oferă opțiunea de a alege două dintre cele trei nuanțe disponibile — aur alb, galben sau roz — pentru a crea o combinație personalizată care să reflecte stilul unic al cuplului.

Verigheta damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, adăugând un accent de strălucire și sofisticare. Acest inel este ideal pentru cuplurile care doresc să marcheze angajamentul lor printr-o bijuterie distinctivă și personalizată, care combină frumusețea clasică cu un element modern de design.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile. Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K