Verighete Aur Roz – Model D078-R

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d078r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu un profil plat și o lățime de 4 mm, combină eleganța subtilă cu un design modern și minimalist. Designul compact și linia curată a profilului plat conferă inelelor un aspect contemporan, ideal pentru cuplurile care apreciază stilul simplu, dar sofisticat.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, care adaugă un element de strălucire și rafinament, iluminând designul cu un punct luminos de atracție. Piatra de zirconiu este aleasă pentru a aduce un echilibru între calitate și accesibilitate, oferind o opțiune de lux la un preț mai accesibil.

Pentru cuplurile care doresc un grad suplimentar de personalizare și exclusivitate, verigheta poate fi personalizată cu un diamant, permițând astfel alegerea între strălucirea zirconiului și prestigiul tradițional al diamantului. Aceasta opțiune oferă flexibilitate în alegerea pietrei, adaptând verigheta la preferințele și bugetul specific fiecărui cuplu.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K