Verighete Aur Galben – D078-G

3,500lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete subtiri aur galben d078g

Acest set de verighete subțiri, elegant realizat din aur galben de 14K, are un profil plat și o lățime de 4 mm, oferind un design clasic și contemporan. Setul este perfect pentru cuplurile care caută simplitate și rafinament.

Verigheta destinată damei este distinsă printr-o piatră de zirconiu, meticulos încrustată, care adaugă un strop de strălucire și sofisticare. Piatra de zirconiu nu doar că îmbogățește estetica inelului, dar și atrage atenția cu scânteierea sa vibrantă, oferind un contrast elegant împotriva aurului galben.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 10 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

4 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K