Verighete Aur 14k – D077

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb
  • Personalizează-ți verigheta ideală – Transformăm viziunea ta în realitate
lei
Descriere

Verighete aur model d077

Exprimă-ți iubirea și angajamentul printr-o verighetă specială, creată la comandă. Această verighetă de dame din aur de 14 carate este disponibilă în orice combinație de două nuanțe – alb, galben sau roz – și este împodobită cu o piatră strălucitoare de zirconiu, adăugând un accent de rafinament.

Cu o lățime de 6 mm și un profil exterior plat, verigheta este concepută pentru confort maxim și un aspect modern. Personalizează-ți verigheta pentru a reflecta stilul tău unic, fie că preferi un contrast subtil între cele două nuanțe sau o armonie perfectă.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

 

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K