Verighete Aur Roz – Model D077-R

3,850lei

Pretul variaza in functie de gramaj si marime

Greutatea este pentru o pereche de verighete

Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală ☛ Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur roz d077r

Aceste verighete din aur roz de 14K, cu o lățime de 6 mm și un profil plat, combină eleganța modernă cu un detaliu clasic. Aurul roz aduce o nuanță distinctă și caldă, care se distinge față de tonurile mai tradiționale de aur, conferind inelelor un aspect contemporan și atrăgător.

Verigheta destinată damei este împodobită cu o piatră de zirconiu, plasată central, care adaugă un accent de strălucire și eleganță. Piatra de zirconiu este apreciată pentru claritatea și rezistența sa, făcând-o o alegere excelentă pentru o strălucire durabilă, la un preț accesibil.

Pentru cuplurile care doresc un plus de exclusivitate și lux, există posibilitatea de a personaliza verigheta prin înlocuirea pietrei de zirconiu cu un diamant.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K