Verighete Aur Galben – D077-G

3,850lei

  • Pretul variaza in functie de gramaj si marime
  • Greutatea este pentru o pereche de verighete
  • Se poate achizitiona cu aur la schimb

Personalizează-ți verigheta ideală Transformăm viziunea ta în realitate

lei
Descriere

Verighete aur model d077g

Aceste verighete din aur galben de 14K, cu un profil plat și o lățime de 6 mm, combină eleganța clasică cu un detaliu contemporan. Aurul galben oferă un fundal cald și strălucitor, în timp ce designul plat asigură un aspect modern și o purtare confortabilă.

Verigheta destinată damei este accentuată cu o piatră de zirconiu, adăugând un strop de strălucire și sofisticare. Piatra de zirconiu este plasată într-un mod care atrage atenția, îmbogățind aspectul simplu al verighetei cu un element de lux și frumusețe.

De la vis la realitate – de la schița inițială la bijuteria finită, colaborăm pentru a personaliza perfect designul tău.

Bijuteria Quartz aduce în prim-plan bijuterii care se disting prin calitatea excepțională și designurile inovatoare. Fiecare set de verighete este o mărturie a angajamentului nostru față de excelență, combinând măiestria tradițională cu viziuni moderne pentru a crea piese memorabile.

 Proiectate și realizate cu pasiune în România, bijuteriile noastre sunt concepute să celebreze dragostea în cele mai frumoase forme ale sale, oferind cuplurilor simboluri elegante și moderne ale angajamentului lor.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K