Verighete Mate Aur alb 14k – D077-A

3,850lei

  • Greutate: 11 g (pentru pereche)
  • Mărime: Bărbat 60 / Damă 50
  • Lățime: 6 mm
  • Profil Exterior: Plat
  • Material: Aur alb 14K

Notă: Prețul și gramajul variază în funcție de mărimi. Personalizarea verighetelor și posibilitatea de achiziție cu aur la schimb sunt disponibile.

lei
Descriere

Verighete aur alb model d077a

Aceste verighete de la Bijuteria Quartz, realizate din aur alb de 14K, reprezintă esența eleganței subtile, fiind perfecte pentru cuplurile care își doresc să marcheze angajamentul lor cu o expresie de rafinament discret.

Finisajul mat al inelelor adaugă o textură modernă și sofisticată, în timp ce piatra de zirconiu încrustată pe verigheta damei introduce un element de strălucire și distincție.

Designul plat și lățimea de 6 mm asigură o purtare confortabilă, ideală pentru viața de zi cu zi.

Bijuteria Quartz îmbină tradiția cu inovația în designul de bijuterii, oferind perechilor de îndrăgostiți simboluri de dragoste care să le însoțească pe parcursul vieții comune.

Fiecare set de verighete din aur este realizat cu măiestrie, reflectând angajamentul nostru față de calitate, durabilitate și estetică.

Prin adăugarea finisajului mat și a detaliilor precum piatra de zirconiu, ne propunem să oferim cuplurilor bijuterii unice, care să fie nu doar simboluri ale iubirii lor, dar și piese de artă în sine.

Realizate cu pasiune și dedicare în inima României, verighetele noastre sunt o promisiune a excelenței și a atenției la detalii.

Menținerea aspectului mat și a strălucirii pietrei de zirconiu necesită îngrijire adecvată.

Se recomandă curățarea regulată a verighetelor cu o soluție blândă de apă și săpun, utilizând o perie cu peri moi.

Informații suplimentare
Greutate 11 g
Marime Barbat

60

Marime Dama

50

Latime

6 mm

Profil exterior

Plat

Carate

14K